Patatesin İnanılmaz Faydaları. Okuyunca İnanmayacaksınız.!

Patates yararları ve vitaminleri neler? İçinde C vitamini var.
Bağışıklığa yararlı. Hanımlar için özellikle kış aylarında elinizi (nemlendiricilerden falan biyokimyasal şeylerden korkuyorsanız patates suyuyla elinizi güzel bir şekilde ovalarsanız yararlıdır ama suyu mu? Kendi mi? Tartışmasız kendi.
Patates kilogram aldırır mı? Hayır! Patates çok yararlı karbonhidratlardan bir tanesidir. Çok fazla sebze yerine kullanmayız.

Ekmek karşılığı olarak kullanabilirsiniz. Ne zaman kilogram aldırmaz? Kızartma yapmazsanız. Haşlanmış patates herhangi bir sıkıntı olmaz.Haşlanmış patatesi yiyebilirsiniz.Hatta bir şey daha var. Zayıflama ile alakalı sabah kalkışınız çok aç oluyorsa, kahvaltıya deli gibi saldırıyorsanız, gün içi servisinde de o açılarak bir türlü geçmiyorsa akşam 9.30 10 gibi bir tane haşlanmış patatesi hatta mümkünse iyice kabuğunu da yıkayıp kabukla haşlayarak kabuğu ile beraber yerseniz, gece boyunca açlık hissinizi azaltıp ertesi sabah kahvaltıya deli gibi Kalkmam da engellemiş olur.

Patates yararları ve vitaminleri

https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQGFTlL25bnQMhQQ6KXC5ZMA1AX-b-_MSpQj2_d3kwishFqJRJPCG_aOFM7YmEVMjrJMaJXzvO2teN8/pub

Patates yararları ve vitaminleri

Patates müthiş bir nimet. Patates yararları ve vitaminleri saymakla bitmez. Patatesin dışında nişasta içeren bütün gıdalar kan şekerini hızla yükseltir, hızla düşürür ama patates ise kontrol eder, yükseltmez ancak bu dediğimiz gibi %100 doğal patates olmalı.%70 amilopektin nişastası %30 da amiloz’dan oluşur ama şimdi yakışıklı patatesler yapılmakta. 100/100% amilopektin nişasta oranı yüksek. Biz onlardan sorumlu değiliz. Onlar Yanlış patatesler. Kesinlikle patatesi soğukta buzdolabında saklamayın. İçinde nişasta var.

Bu neden oluşuyor? Glikoz’dur. Şeker. Şekeri tespih gibi dizerseniz glikoz-glikoz-glikoz onun adı olur nişasta. Nişasta bütünüyle şekerden oluşur. Soğukta koyduğunuz zaman 16 dereceye indiği zaman soğuk havada akrilamite dönüşür. Bu da çok sağlıksız bir etken maddedir. Buradan çıkacak olan sonuç nedir? Patateslerinizi soğukta koruma altına almayacaksınız.Peki patateslerinizi mutfakta en doğru olan biçimi nedi? Karanlıkta saklayacaksınız! Kapalı yerde. İşık görmeyecek. İşık görürse mutfakta ne olur?

Patates yararları ve vitaminleri

Patates suyu kanser hücrelerini öldürür

Patatesi pek çok farklı şekilde kullanıyoruz. Patates kızartması, Patates haşlaması yapılan bir bitkidir. Peki patates suyunun kullanmayı hiç denediniz mi? Aslında patatesin suyu sağlık açısından bir hayli yararlı. Özellikle patates suyu cilt için bir hayli yararlı. Patates dünyanın pek çok ülkesinde en sevilen ve beğenilen sebzelerden birisidir. Ülkemize, Güney ABD kıtasından isim verirsek Peru dağlarından gelmiştir. Tedavi edici sayısız fonksiyonları yüzyıllar boyunca alışılmış tıpta kullanılmıştır.

Son senelerde çiğ patates suyunda bulunan vitaminler, organik asitler, mineraller birleşirler, enzimler ve mikro elementlerin sağlığımız üstünde çeşitli pozitif etkileri olduğu bilimsel olarak da kanıtlandı. Patates suyunun yararları. Patates suyu kanser hücrelerini öldürür. Şeker hastalığına iyi gelir.Gastrit için en etkili tedavidir ve tansiyonu düşürür. Modern tıp kadar etkili olan bir diğer tedavi yöntemi ise doğal tedavi yöntemidir. Patates suyunun inanılmaz yararları vardır.

Patates esasında çiğ olarak tüketildiğinde bir hayli yararlıdır

Meyve suyu gibi içilebilen patates suyu şeker hastaları için, kanser hastaları için ve yüksek tansiyon gibi bir çok hastalığa yararları yüzyıllar öncesinden bilinmekte. Patates esasında çiğ olarak tüketildiğinde bir hayli yararlıdır. Fakat her patates tedavi için kullanılmaz. Özellikle yeşil kabuklu patatesler içerdiği toksinler itibarı ile önerilmez ve soyulması gerekir. Gastrit tedavisinde patates suyu yararı. Bir bardak suya 1 yemek kaşığı patates suyunu ekleyin ve sabah akşam olmak üzere yemeklerden 30 dakika önce için.

Bedendeki şişliklere, eklem ağrılarını dindirir.

Egzama ve cilt lekelerini hızlı bir biçimde geçirir. E vitamini deposu olduğu için uçuk ve ağız içi yaralarını geçirir. Göz altı morlukları ve şişlikleri indirir. Cildi akne ve sivilcelerden arındırır. Beyaz saç oluşumunu engeller.Şampuanın içine katıldığında saçların beyazlamasını önleyerek beyaz saçların normal renge dönmektedir. Gıda zehirlenmelerini önler.

Havuç suyuyla karıştırıldığında gıda zehirlenmesini geçirerek bedeni zehirden arındırır

Patates suyu zayıflatır. Patates suyu gece yatmadan önce bir bardak tüketirseniz hızlı bir biçimde zayıflarsınız. Patates suyu idrar yollarını temizleyerek böbrek taşı oluşumunu Engelliler ve olan taşları da ufaltır. Filizlenir ve yeşillenmeye başlar Yeşillenmesi demek solanin demektir. Bu da toksik(zehir) demektir. Demekki karanlıkta saklayacaksınız. Soğukta saklarsanız akrilamit oluşur ku kanserojendir. Eğer ışık altında saklarsanız çabuk filizlenir ve hemde da solanin dediğimiz zehirli (kusmalara neden olur, mide bulantısı) yapar.

Patatesi aldınız, kabuğunu soyduğunuz baktınız yeşil kısmı bu yeşil kısımları bütünüyle atacaksınız.

Bu solanin demek. Patates kabuklarını atmayın. Allah bu doğayı yaratandır. Doğada asla çöp üretmez. Patatesin kabuklarını evinizde deneyin. Çiçek saksılarınız vardır. 5/10 santim altına gömün.Göreceksiniz oradan patates çıkacak. yalnızca kapakları evet bildiğimiz patates kabukları. Patates yararları ve vitaminleri yazımızı okuduğunuz için teşekkürü bir borç biliriz. Herhangi bir probleminiz olursa lütfen bizimle iletişime geçin. Kaynak: https://benmelegim.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

4 denesin yayimlayassan

hara yerlesdirirsne yerlesdir

udaentezeleri